Καλάθι Αγορών

0 αντικείμενο(α) - 0,00€
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗΣ

Το να διακοσμήσουμε το σπίτι μας δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για αυτό παρακάτω θα σας δώσουμε μερικές ιδέες για να σας βοηθήσουμε!!!

Παίξτε με τα χρώματα και τις αντιθέσεις!!! Το χρώμα μεταμορφώνει ένα χωρο και σας κάνει να εστιάσετε σε ένα σημείο, για παράδειγμα μπορείτε να βάψετε ένα τοίχο με έντονο χρώμα ή να κάνετε μια τεχνοτροπία ή ακόμα και και να βάλετε μια ταπετσαρία .Καταυτό τον τρόπο μπορείτε να οριοθετήσετε ένα χώρο δίνοντας παράλληλα ένα μοναδικό στύλ. Μη ξεχνάτε ότι το χρώμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να το συνδυάσετε και με κάτι άλο μέσα στο χώρο όπως το χαλί ,τη κουρτίνα ή μια πολυθρόνα. Οργανώστε και αναδείξτε το χώρο σας!!! Μη γεμίσετε το χώρο έπιπλα, λίγα και καλά είναι το ιδανικό. Δώστε στο χώρο κάτι από τη προσωπικότητά σας επιλέγοντας κάποιο ιδιαίτερο έπιπλο ή χρώμα. Χρησιμοποιείστε ραφάκια και βάλτε ότι θέλετε να αναδείξετε , οργανώνοντας ταυτόχρονα το χώρο σας και κάνοντας τη καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Βάλτε ένα φωτιστικό !!! Ένα φωτιστικό κρεμασμένο αλλάζει το ύφος και την ατμόσφαιρα του δωματίου. Τελευταίο αλλά σημαντικό… ,η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά!!! Η ακαταστασία δε βοηθάει οπότε κρατήστε καθαρό και περιποιημένο το σπίτι σας ώστε να δείχνει πάντα όμορφο !!!

Νέος πελάτης.

Δήλωση Λογαριασμού

Με τη δημιουργία λογαριασμού θα έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση της παραγγελίας, και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες που ήδη έχετε κάνει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Υφιστάμενος Πελάτης