Καλάθι Αγορών

0 αντικείμενο(α) - 0,00€
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Γενικές πληροφορίες :
Οι πληροφορίες που συλλέγονται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.easyhouseliving.gr έχουν ως σκοπό τις στατιστικές μας μετρήσεις, που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για μετρήσεις επισκεψιμότητας και για την βελτίωση της ιστοσελίδας μας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από την ιστοσελίδα www.easyhouseliving.gr, δεν θα δίδονται σε κανένα άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται άμεσα με την εταιρία easy house living.
Με τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας www.easyhouseliving.gr, συμφωνείτε για τη χρήση των cookies από εμάς.

Πληροφορίες για τους πελάτες :
Μπορείτε να αγοράσετε τα έπιπλα και όλα μας τα προϊόντα κάνοντας την παραγγελία σας είτε τηλεφωνικά είτε από το κατάστημά μας.

Χρόνος Παράδοσης
Δεδομένου ότι όλα τα προϊόντα της συλλογής μας μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, δεν υπάρχουν πολλά προϊόντα σε απόθεμα. Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι 10-20 ημέρες ανάλογα με τις ειδικές απαιτήσεις που ίσως υπάρξουν σε διαστάσεις, συνδυασμούς κ.λπ.

Πολιτική Αλλαγών
Η εταιρεία Easy House Living δέχεται επιστροφές των αγορών σας που έχετε κάνει μέσω καταστήματος μας.
Για επιστροφή ειδών ή για αλλαγή της παραγγελίας σας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα.
Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή, δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 15 ημερολογιακές ημέρες.
Η συσκευασία δεν θα πρέπει να έχει παραβιαστεί και θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.
Αν για κάποιο λόγο επιθυμείτε να αλλάξετε την παραγγελία σας, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε σε χρονικό διάστημα 3 ημερών. Ζητήστε πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις στο κατάστημα μας.

Τρόποι Πληρωμής
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο κατάστημα μας.
Με την εξαίρεση σφαλμάτων και παραλείψεων.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο, επικοινωνήστε μαζί μας.

Νέος πελάτης.

Δήλωση Λογαριασμού

Με τη δημιουργία λογαριασμού θα έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση της παραγγελίας, και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες που ήδη έχετε κάνει.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Υφιστάμενος Πελάτης